Нови рецепт

КАЛЦИУМ за нормален раст и развој на коските

Една чинија со NESTLE ЖИТАРИЦИ обезбедува минимално 15% од дневната потреба за калциум, дури и пред да додадете млеко!

Калциумот е необходен за нормален раст и развој на коските кај децата.

Децата ги обожаваат ЖИТАРИЦИТЕ NESTLE поради нивниот извонреден вкус!

ЖИТАРИЦИТЕ NESTLE, кои ги обожаваат вашите деца, сега имаат нов рецепт и неодоливо добар вкус!

ЖИТАРИЦИТЕ NESTLE имаат гаранција на цели зрна жито

Житариците за појадок NESTLE се направени од цели зрна жито

Побарај го зелениот знак на врвот од кутијата Nestle Житарици за појадок. Ова е гаранцијата за цели зрна жито.

РАЗМИСЛУВАТЕ ЗА ПОЈАДОК? ИЗБЕРЕТЕ ГИ ЖИТАРИЦИТЕ NESTLE

Ви требаат повеќе причини да се одлучите за житариците Nestle?